CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Katerina
Adresa: Str. Republicii, Nr. 38, Vatra ornei, jud Suceava
Telefon si fax:
0230374055 Fax: 0230373316 ;
Email: sonigradwood@zappmobile.ro
WEB: www.pensiunea-katerina.ro
DESCRIERE
Cand nebunia orasului devine insuportabila, cand va invadeaza oboseala si si vi se face dor de verdele padurii de brazi, atunci este momentul sa va indreptati spre Pensiunea Katerina! Aici iti vei regasi linistea si buna dispozitie. Aici veti gasi o parte a sufletului dumneavoastra pe care o credeati pierduta!

Situata la mica distanta de telescaun si partia de ski, pensiunea Katerina va invita sa petreceti o vacanta de neuitat, sa va bucurati de verdele permanent al padurilor de brad, de binefacerile naturii si aerul curat .

Pentru cazare pensiunea Katerina va pune la dispozitie 10 camere duble si 4 apartamente, dotate cu tv, cablu, frigider cu minibar, telefon, internet si baie proprie.
Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri. Bucataria de bazeaza pe retete traditionale romanesti, produsele fiind exclusiv naturale si ecologice, fara aditivi.

Cine cauta o oaza de liniste si tihna, o mancare traditionala si o clipa de buna dispozitie, este invitat
DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje