CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vama
 
Foto & Video
Preturi
La Gorita
Adresa: Str. Victoriei, Nr. 5, Vama, Jud. Suceava
Telefon si fax:
0230 239 444 ;
Email: larisa_nicorescu@yahoo.com
DESCRIERE
Bucovina, locul unde Dumnezeu a lasat cele mai frumoase peisaje si in numele caruia Stefan cel Sfant a cladit salba de manastiri, iar oamenii au creat si pastrat o traditie unica, este aurul turistic al Romaniei.

Comuna Vama este situata foarte aproape de majoritatea obiectivelor religioase, turistice si istorice bucovinene. Si pentru ca simtiti nevoia relaxarii, in pelerinajul prin Bucovina va asteptam sa popositi la o pensiune cu oameni primitori, ce stiu sa gateasca romaneste bucate cu un gust divin, si care stiu sa va ofere o petala din floarea ospitalitatii romanesti.

Pensiunea pune la dispozitie:
*1 apartament cu 2 camere nedecomandate in care va asteapta un pat dublu, canapea, fotolii, dotat cu baie proprie si toate utilitatile necesare.
*2 camere cu pat, canapea si fotolii, cu terasa proprie, cu dimensiuni de peste 20mp si inaltimea de 3,8m
*1 apartament cu 2 camere decomandate, hol, baie, terasa si toate utilitatile necesare.

Pentru servit masa aveti la dispozitie un foisor, un living, terasa, ori muzeul Casa Traditionala Bucovineana cu pridvor.Si pentru ca serviciile sa fie de cea mai inalta calitate, gazda va poate prepara bucate la comanda, special pentru dumneavoastra pe care le puteti servi in sistem room-service.Daca sunteti calatori pe o perioada mai lunga, gazda va pune la dispozitie si servicii de spalatorie.

De aceleasi servicii suplimentare puteti beneficia si in Muzeul Casa Traditionala Bucovineana unde veti admira peste 200 de ani de istorie si traditie, obiecte de cult pe care rar le veti putea gasi in alte locuri.

Daca sunteti iubitori de traditie,gazda va poate primi sa va odihniti pentru o noapte in acest deosbit muzeu, in numar de maxim 3 persoane, sa simtiti cu adevarat ce inseamna Bucovina. La cerere se pot organiza mese festive sau mese de protocol in acest lacas vechi de peste 200 ani, atestat documentar.

La dispozitie va stau curte, gradina, o parcare primitoare, locul de joaca pentru copii, fantana traditionala din lemn, dar, pentru iubitorii de turism rural se ofera si posibilitatea de a participa la lucrari agricole( sapat, cosit) sau la prepararea de bucate traditionale bucovinene.

Daca nu ati cunoscut ori ati cunoscut dar nu in profunzime istoria si civilizatia nordului Moldovei, frumoasa Bucovina, va asteptam cu inimile deschise sa va aratam aceste meleaguri!

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje