CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Targu-Neamt
 
Foto & Video
Preturi
La rascruce de vanturi
Adresa: Str. Baile Oglinzi, nr. 46  
Telefon si fax:
0233660309 ;
DESCRIERE
Asezata langa drumul vechi ce facea legatura intre Cetatea Neamtului si Cetatea de la Suceava, la poalele padurii de conifere, pensiunea ofera 32 de locuri de cazare repartizate in 16 camere dotate cu televizor, bai proprii dotate cu apa calda si rece, fiind clasificata cu trei stale.

De asemenea, pensiunea mai are in dotare o vila rustica din lemn cu 5 camere, dotata cu apa calda si rece, ce poate gazdui pana la 15 turisti.

Pentru agrement este pus la dispozitie un teren mixt de fotbal, voley si handbal. Jocurile de biliard, tennis de masa, table, sah, rummy nu lipsesc. Sauna este de asemenea un atuu al pensiunii. Pensiunea are un loc amenajat pentru organizarea focului de tabara.

Grupurile pot benefiacia de transport cu microbus-ul propriu de 9 locuri, pentru vizitarea salbei de Manastiri ce inconjoara orasul: Manastirea Neamt, Agapia, Varatec, Secu, Sihastria, Sihla, pestera Sfintei Teodora, sau pentru Manastirile din Bucovina: Manastirea Gura Humorului, Voronet, Moldovita, Sucevita, Putna, etc.
In cadrulexcursiilor organizate se pot vizita Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Bicaz, Statiunea Durau, Borsec, Vatra Dornei, etc.
Se pot face excursii la Cetatea de Scaun a lui Stefan cel Mare din Suceava, la Palatul Culturii si Gradina Botanica din iasi si la Gradina Zoologica din Piatra Neamt.
Amplasamentul strategic al pensiunii permite organizarea de drumetii si sezatori in poienile de conifere si stejari din apropiere.
Mergand pe drumul cel vechi al Cetatii Neamtului, in aproximativ 45 de minute se poate ajunge la podul mobil de la intrarea in cetate.
Tot de aici se pot face drumetii la Casa Memoriala Veronica Micle, Casa Ion Creanga, Muzeul Etnografic, drumetii pe valea Ozanei.
La aproximativ 30 de minute de pensiune, mergand prin padurea de conifere se poate ajunge la Mormantul Vanatorilor de Munte, ce a fost construit in timpul Razboiului de Independenta.
La doar 500m de pensiune se afla Statiunea Baile Oglinzi.

In speranta ca v-am starnit interesul, va asteptam cu minunate surprize in momentul sosirii.

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje