CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Ceahlau
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Lavinia
Adresa: Com. Ceahlau, Jud. Neamt  
Telefon si fax:
0745624773 ;
DESCRIERE
La intrarea in Statiunea Durau se afla pensiunea Lavinia, o oaza de liniste si relaxare. Situata la poalele padurii, pe drumul ce duce spre Muntele Ceahlau, marginita de paraiasul repede si rece, pensiunea, cu o capacitate de cazare de 2 camere, cu pat matrimonial si baie proprie, este recomandata familiilor ce vor sa isi petreaca timpul liber in inima naturii, sa faca un gratar langa paraias in puterea noptii, sa asculte trilul pasarilor ce taie linistea absoluta ce invaluie pensiunea.

Bucataria situata la parterul constructiei sta la dispozitia dumneavoastra si este complet mobilta si utilata. Puteti servi masa atat in spatiul amenajat cat si in aer liber, pe masuta cu scaune de butuci din curte.

Gazdele ospitaliere va pot servi bucate traditionale la comanda.Copiii se pot juca nestingheriti in curtea plina de verdeata, unde au amenajat un leagan. Pensiunea dispune de locuri de parcare suficiente pentru turistii cazati.

Vis-?-vis de pensiune puteti vizita Muzeul Etnografic Ceahlau si Palatul Cnejilor. Traseele turistice incep chiar in apropierea pensiunii.

Pentru a petrece clipe de neuitat la poalele muntelui Ceahlau, va asteptam sa popositi la Pensiunea Lavinia!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Palatul Cnejilor

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje