CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Grinties
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Margareta
Adresa: Grinties, Neamt.  
Telefon si fax:
0727.77.30.54 ;
DESCRIERE
Ceahlaul, Masivul ce a cucerit si cucereste prin frumusete si magnitudine, atrage din ce in ce mai multi turisti anual. In drumul spre acest deosebit lacas plin de viata puteti poposi la pensiunea Margareta.


Pensiunea pune la dispozitia turistilor 17 locuri de cazare, in 5 camere cu pat dublu, un apartament cu 4 locuri, un apartament cu trei locuri, fiecare din ele fiind dotate cu baie (apa calda, dus, chiuveta, toaleta.), cablu TV, centrala termica proprie.

Turistilor li se ofera acces la cele doua terase, salon de 90 de locuri, sala sedinte, bar, club, masa de tenis, gratar amenajat in aer liber, parcare proprie.
Pentru turistii cazati la pensiunea Margareta se pot organiza partide de pescuit pe Lacul de acumulare Izvorul Muntelui ( 36 Km lungime), plimbari cu vaporasul, pentru amatorii de schii se poate profita de partia dotata cu tele-schi din statiunea Durau 12 Km distanta.

Se pot organiza, banchete, receptii , revelioane.
La cerere se poate pregati mic dejun cu produse din ferma proprie.

Pensiunea este situata la intersectia spre :
- Statiunea Durau 12 Km
- Statiunea Borsec 36 Km
- Poiana Largului pana la Bicaz, 50 Km

Daca doriti ca natura sa va cucereasca prin farmecu-i caracteristic, nu ezitati sa popositi la pensiunea noastra!
DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje