CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Ceahlau
 
Foto & Video
Preturi
Maria
Adresa: Com. Ceahlau, Statiunea Durau, Jud. Neamt  
Telefon si fax:
0233256653 ;
DESCRIERE
Masivul Ceahlau, acest colt de natura ideal pentru recreere este principalul obiectiv turistic si centru de atractie pentru statiunea Durau. Natura cu flora si fauna bogata este prezenta preturindeni in statiune.

Amplasata la poalele padurii, Pensiunea Maria este locul ideal pentru petrecerea unui reconfortant concediu.

Deosebit de atractiva prin design, pensiunea este primitoare, avand 14 camere cu 2 locuri si 2 camere cu 3 locuri recomandate familiilor cu copii. Confortul acestor camere este binecunoscut, iar privelistea incanta prin bogatia de culori.

Dotate cu Tv , baie proprie, si frigider, camerele pot fi rezervate si de catre grupuri ce pot beneficia de reduceri. Casutele, in numar de 10, au 2 locuri au gratar apropiat destinat turistilor.

Verile racoroase si iernile blande fac pensiunea sa fie potrivita pentru concedii in orice perioada a anului.

Restaurantul de 45 de locuri si terasa rustica de 30 de locuri pot primi de asemenea turisti pentru un gratar in linistea oferita de cadrul natural deosebit. Terasa cu flori are vederea spre impozantul masiv ce domina intreaga zona de secole.

Restaurantul gateste "a la carte" meniuri traditionale si speciale, atat din bucataria traditionala romaneasca cat si internationala, la cerere, pentru grupuri organizate.

Daca simtiti chemarea muntelui si nevoia unei provocari, masivul Ceahlau este potrivit pentru vizitare turistilor de toate varstele.

In speranta ca descrierea succinta v-a starnit curiozitatea, va asteptam sa simtiti cu adevarat frumusetea cadrului natural de la poalele Ceahlaului la Pensiunea Maria!
DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Palatul Cnejilor

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje