CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Motel Han Sucevita
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 417 350 ;
DESCRIERE
In Inima Bucovinei, in vecinatatea Manastirii Sucevita, un loc incarcat de istorie si legende, se afla Motelul Han Sucevita. Eleganta motelului, calitatea serviciilor si farmecul locurilor te fac sa iti doresti sa ramai cat mai mult pe plaiuri bucovinene.

De aici puteti vizita salba de manastiri unice in lume: Sucevita, Moldovita, Voronet, Putna, Dragomirna, Arbore sau Bogdana, Ceramica Marginea, muzee istorice si etnografice, numeroase vestigii ce pastreaza de secole de istorie.

Situat la cca 18km de municipiul Radauti, pe DN 17 A, Motelul Han Sucevita va ofera cazare pe tot parcursul anului la preturi avantajoase. Toate cele 22 camere au paturi duble, bai proprii, incalzire centrala si toate dotarile necesare pentru a va oferi un confort deosebit.

Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri va ofera posibilitatea de a gusta din bucatele cu specific bucovinean dar si delicioase preparate traditionale sau din bucataria internationala, pregatite de o maestra in arta culinara. Atmosfera calda care va invaluie face ca buns dispozitie sa nu va paraseasca nici o clipa.

Terasa incapatoare poate gazdui 40 de turisti care vor sa serveasca masa in aer liber.

Sala de conferinte, cu o capacitate de 40 locuri, sta la dispozitia firmelor care doresc sa organizeze training-uri sau intalniri oficiale. De asemenea, unitatea va poate oferi prilejul de a vizita manastirile din nordul Bucovinei.

Natura a fost darnica cu aceasta zona, padurea fiind mereu verde. Traditiile ce s-au pastrat peste veacuri, manastirile unice in lume pentru frescele ce le impodobesc atat in interior cat si in exterior si vestita ospitalitate bucovineana sunt numai cateva din motivele pentru care mii de oameni poposesc anual in Sucevita.

Va asteptam in orice moment al anului la Motelul Han Sucevita pentru o portie de Bucovina!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje