CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Mursa
Adresa: Str. Negresti, Nr. 53, Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0788036911 ;
DESCRIERE
Situata in statiunea Vatra Dornei, chiar la poalele muntelui, la doar cativa metri de telescaun, casa Mursa va invita sa va bucurati de binefacerile naturii, departe de agitatia cotidiana, intr-un loc in care numai susurul izvorasului repede de munte din apropierea pensiunii mai taie linistea.

Pentru cazare casa Mursa va pune la dispozitie 2 camere cu paturi duble, dotate cu tv cu diagonala mare.

Bucataria, mobilata si utilata complet va sta la dispozitie pentru a pregati bucate delicioase. De asemeni turistii au acces la masina de spalat si beneficiaza de apa calda non stop.

Locatia poate fi un punct de plecare in drumetii montane. Fiind situata la aproximativ 300 m de telescaun, puteti opta intre traseul oferit de telescaun si o drumetie catre o locatie de unde poate fi admirata panorama Dornei si nu numai. Izvorul cu apa minerala situat la mica distanta de aceasta locatie va ofera o cura de sanatate in micu dumneavoastra concediu.

Va invitam la Casa Mursa pentru o oaza de relaxare in mijlocul naturii!
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje