CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Nadianca
Adresa: Str. Arinis, Nr.1, Gura Humorului, Jud. Suceava
Telefon si fax:
0230235181 ;
Email: nadianca@gmail.com
WEB: www.nadianca.lx.ro Va asteptam cu drag!
DESCRIERE
Situata in depresiunea montana cu acelasi nume, inconjurat de Obcina Hmorului(la nord), Obcina Voronetului (la sud) si Obcina Mare (la vest), orasul Gura Humorului este locul ideal pentru relaxare datorita climatului deosebit si a cadrului natural placut si pitoresc.

Departe de zgomot si agitatie, intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata, se afla Pensiunea Nadianca. Camerele deosebit de mari, apartamentele spatioase, dotate cu fotolii din piele, bai proprii si mobilier modern, sunt apreciate ca fiind primitoare si recomandate pentru odihna.

Restaurantul, cu o capacitate de 120 locuri este propice pentru desfasurarea de petreceri dar este recunoscut ca fiind dotat cu bucatarie moderna si cu bucatari de exceptie. Aici puteti servi mancaruri traditionale bucovinene, romanesti dar si din bucataria internationala, de o savoare de neuitat, la preturi convenabile. Din recomandarile bucatarilor mentionam: tochitura traditionala moldoveneasca, facuta din afumatura de casa, pastrav cu smantana, ciulama din piept de pasare cu hribi, tocinei, dar si dulciuri precum: placinte poale-n brau si alivenci. Nu lipsesc bauturile trditionale facute din roadele padurii: fragata, cornata, afinata, murata.

Aceste delicioase bucate si licori pot fi savurate si pe terasa de 40 de locuri. La dispozitia grupurilor ce doresc intimitate, recomandam sala de protocol cu o capacitate de 20 locuri.

Pentru turistii care doresc sa exerseze arta culinara punem la dispozitie un foisor dotat cu gratar, aragaz, plita, si un spatiu de lucru, toate intr-un singur loc pentru a v
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje