CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Obcina Mare
Adresa: Str. Nuferilor, Nr2  
Telefon si fax:
0722194566 ;
DESCRIERE
Bucovina, Raiul Moldovei, cum era considerata de Mihai Eminescu, este cea mai frumoasa parte a Moldovei , bogata atat din punct de vedere geografic, in peisaje naturale unice, cat si istoric, in monumente ce asund istoria marilor domnitori.

Cele mai vechi urme de istorie ale umanitatii pe aceste meleaguri dateaza inca din Paleolitic.

Suceava, Cetatea de Scaun a Moldovei lui Stefan, ascunde nenumarate muzee si edificii arhitecturale: Cetatea de Scaun a Sucevei, Complexul medieval Zanca, Curtea Domneasca , Hanul Domnesc, Muzeul de Istorie a Bucovinei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Arta, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Muzeul de Stiintele naturii si cinegetica, Muzeul de Arta Populara dar si salba de manastiri construite in mare parte de Stefan cel Mare si Sfant: Putna, Voronet, Sucevita, Moldovita, Humor, Arbore, Dragomirna, Patrauti, Biserica Alba.

Gura Humorului este un punct de plecare central catre toate aceste minunate obiective turistice. Pensiunea Obcina Mare este usor de turistii care viziteaza zona cu autoturismul, fiind indicate de panouri dar si de cei care viziteaza Bucovina cu trenul, pensiunea fiind situate la cateva minute de gara Gura Humorului.

O constructie moderna , inconjurata de verdeata , poate gazdui in cele 5 camere cca 11 turisti, cu posibilitatea de suplimentare.Camerele sunt dotate cu bai proprii si balcoane.

Bucataria, modern mobilata si utilata, sta la dispozitia turistilor dar, pentru grupuri organizate, sau la comanda, gazdele pot prepara deosebite bucate cu specific bucovinean.Masa poate fi servita atat in spatial special amenajat cat si in living sau la una din cele 2 terase din curte.

Iubitorii de petreceri au la dispozitie un gratar mare, situate chiat langa foisor si un sistem audio care sunt accesorii de nelipsit pentru un chef de zile mari.

Copiii sunt in siguranta si pot fi supravegheati la locul de joaca special amenajat. Pentru romantici se pot inchiria trasuri sau sanii in vederea unei plimbari in inima Bucovinei, sau punem la dispozitie transport catre edificiile turistice din zona, cu un ghidaj turistic oferit de catre gazdele pensiunii.

Caracteristica de baza a pensiunii este ospitalitatea cu care gazdele va intampina si va sunt alaturi pe toata perioada sederii.


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje