CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Agapia
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Padurea de argint
Adresa: Varatec, Nr.75, Com. Agapia, Jud. Neamt  
Telefon si fax:
0233244707 ;
WEB: www.padureadeargint.ro. Va asteptam pe tinutul eminescian al "padurii de argint"!
DESCRIERE
Daca vreti sa va simtiti ca acasa inconjurati de oameni primitori si gazde ce va pun la dispozitie tot confortul necesar unei sederi cat mai placute, Pensiunea Padurea de Argint este locul ideal.

Camerele, in numar de 10, atat cu 3 paturi cat si cu 2 paturi sau pat matrimonial va ofera caldura unei case mobilate in stil traditional. Livingul mare, poate primi 26 de persoane. bucataria complet utilata si mobilata pastraza stilul rustic, caracteristic zonei Moldovei.

Cele 2 foisoare sunt ideale pentru a servi masa in aer liber, eventual gratarul preparat de dumneavoastra. Pentru a va simti cu adevarat liberi puteti servi un mar din livada proprie.

Parcarea poate gazdui pana la 20 de autoturisme. Pentru copii exista un spatiu special amenajat.

Gazdele va pot oferi ghidaj turistic in vederea petrecerii timpului liber intr-un mod cat mai placut in spatiul unde Eminescu a creat marea sa opera.

Specificul bine cunoscutei pensiuni este bucataria traditionala moldoveneasca ce va poate oferi minutate bucate preparate ecologic chiar de catre gazda: dresala, ciorba de afumatura, sarmale, pui cu smantana, mamaliguta cu branza si smantana, clatite, placinte poale-n brau si multe altele, preparate la coma
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Agapia

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje