CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Ceahlau
 
Foto & Video
Preturi
Pensiune si Camping Ursulet
Adresa: Com. Ceahlau, Statiunea Durau, Jud. Neamt  
Telefon si fax:
0742 093346 ;
DESCRIERE
In inima padurii, departe de traficul obositor, de galagia orasului, linistea se asterne peste Pensiunea Ursulet. Deosebita prin arhitectura si prin amenajarea in stil rustic, montan, cladirea cu cele 3 camere cu pat dublu dar si cabanutele in numar de 16 sunt primitoare.

Restaurantul poate fi gazda a 40 de turisti iubitori de munte.

Focurile de tabara si distractiile sunt in largul lor. Locul de joaca pentru copii va poate asigura linistea de care aveti nevoie

Restaurantul rustic respecta traditia moldoveneasca haiduceasca putand servi turistii cu miel sau oaie la protap sau gratar.

Terasa primitoare este locul ideal pentru a savura o bautura racoritoare in linistea perfecta taiata doar de susurul apei.

Va asteptam cu drag!
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Palatul Cnejilor

Mesaje si opinii

Iuliu C. Data postarii: 2010-02-25 22:36:08

Am fost pe la voi acum doi ani ºi am fost mulþumit de preþuri ºi confort . Sper cã în aceastã varã vã voi vizita din nou ºi , cã voi gãsi aceeaºi ospitalitate , condiþii de cazare pe care le-aþi avut.Vã mulþumesc.
Daniela Data postarii: 2011-01-02 06:35:02

Noi mergem acolo in fiecare an. Ne atrage peisajul, linistea si, nu in ultimul rand, ospitalitatea proprietarilor. Ne simtim ca acasa si vom reveni ori de cate ori timpul ne va permite. Va salut cu mare drag!