CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportMehedinti Localitatea: Prunisor
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Blue Eyes
Adresa: com.Prunisor,sat.Zegaia,str.Zegaia Tanara nr.119, judetul Mehedinti
Telefon si fax:
si fax : 0252 322 250 ;
Email: maribalasa@yahoo.com
WEB: www.pensiuneturistica.com.ro OFERTA CRACIUN 2007 Sejur din 24.12.2007-27.12.2007 pret 500 RON/persoana,loc in camera dubla/sejur all in Oferta cuprinde:4 zile cu 3 nopti de cazare pensiune completa,toate cele trei mese in sistem bufet suedez
DESCRIERE
Pensiunea BLUE EYES se afla in satul Zegaia la 4 km de drumul european E 70 , care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Craiova , chiar in varful Dealului Balota aflat la 14 km de municipiul Dr.Tr.Severin , intr-o zona extrem de pitoreasca si retrasa perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze pentru cateva zile departe de zarva oraselor si intr-un mediu traditional romanesc .
Pentru cazare Pensiunea va pune la dispozitie un numar de 6 camere duble cu baie proprie si 2 camere cu pat matrimonial si baie comuna . Camerele sunt utilate cu mobilier nou , televiziune prin satelit , acces internet , iar baile cu cabine de dus cu apa calda permanenta . In bucataria proprie se pregatesc bucate traditionale si cu specific zonal pentru a fi servite in cadrul restaurantului propriu sau pe terase .
Pensiunea dispune de parcare proprie , terasa cu foisor , piscina , teren de sport , sala de protocol si conferinta pentru intalniri speciale sau team building-uri . Pentru petrecerea timpului in mod cat mai placut se pun la dispozitia clientilor A.T.V.-uri , organizarea de excursii cu caracter turistic pe trasee stabilite . Se organizeaza si partide de ? Paintball ? cu echipament complet si specific . Pentru cei care au trecut de faza jocului se pot organiza partide oficiale de vanatoare .
Pentru iubitorii de animale va facem o propunere de-a vizita ferma proprie de crestere a unei specii deosebite de animale de blana numite ? Chinchilla ?- din familia rozatoarelor cu blana deasa , coada stufoasa , denumita popular ? veverita sud-americana ? .
Pensiunea Blue Eyes , fiind situata in apropierea Parcului National Portile de Fier , ofera doritorilor excursii pentru vizitarea obiectivelor de interes turistic si istoric , cum ar fii :
~ Hidrocentrala de la Portile de Fier I ;
~ Piciorul podului construit de Apolodor din Damasc pe timpul dacilor ;
~ Cula lui Tudor ;
~ Clisura Dunarii cu Cazanele Mici si Mari ;
~ Manastirea Sf.Ana din Orsova ;
~ Chipul lui Decebal sculptat in stanca ;
~ Tabula Traiana .

Pentru o mai a
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje