CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vama
 
Foto & Video
Pensiunea Casa Calin
Adresa: Str.Horia,nr.1,
Telefon:
45536829
Fax:
30239225
WEB: casa-calin.ro
DESCRIERE
Situata in comuna Vama,intr-un loc retras de calea ferata si sosea,"Casa Calin" va pune la dispozitie 10 camere duble dotate fiecare cu baie si t.v. iar 5 dintre ele si cu terasa.
Arhitectura rustica a casei ,gradina cu pomi si tufe de zmeura,leaganul de langa foisor-vin sa completeze senzatia de relaxare si va imbiie sa petreceti o vacanta frumoasa in care sa va odihniti,sa degustati si mancaruri traditionale din Bucovina sau sa va aventurati intr-o plimbare la stana.
Pensiunea mai dispune de un living mare, dotat cu semineu,aparatura audio-video,masuta de cafea si canapele unde va puteti petrece dupa -amiezi placute in compania celor apropiati savurand o afinata ,fragata sau deliciosii papanasi cu dulceata de trandafiri.
Nu in ultimul rand,amintim de masa de biliard,tenis de masa si locul de stat de mansarda,loc ideal pentru jocuri de societate,sedinte sau seminarii.
In plus se pot organiza si seri folclorice cu taraf si dansuri populare,sejururi atractive de sarbatorile de iarna sau Paste,1 Mai,8 Martie, etc.
Localizare:venind pe E 576 cotiti in directia Moldovita iar la cca300 m (exista indicator la sosea) vitati stanga pe un drum intre case.
Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje