CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vama
 
Foto & Video
Pensiunea Casa Elvira
Adresa: localitatea Vama,strada Closca , nr. 1 bis , jud. Suceava .
Telefon si fax:
45 345201
WEB: www.casa-elvira.ro
DESCRIERE
Pensiunea Casa - Elvira este situata in localitatea Vama , locul de unde se pot vizita principalele manastiri ( Voronet , Manastirea Humorului , Vatra Moldovitei , Sucevita , Putna) fara ca turistii sa faca trasee lungi si obositoare .

Pensiunea este situata in imediata vecinatate a padurii intr-o zona retrasa si linistita.Oferta Speciala Craciun 2007

Program:

Ziua 1 - sambata, 22 decembrie: primirea invitatilor - cina de primire. Preparate de post.

Ziua 2 - duminica, 23 decembrie: mic dejun de post- vizitarea Manastiri Vatra Moldovitei (10 km) si Sucevita (30 km.), cu autoturismele turistilor - cina bucovineana de post si seara distractiva.

Ziua 3 - luni 24 decembrie - mic dejun de post, - participarea la ritualul secular de sacrificare a porcului si prepararea bucatelor spacifice - pranz la Casa Elvira - primirea colindatorilor- impodobirea bradului - cina de Ajun.

Dupa ora 21:00 - muzica si antren in salonul Casei Elvira pana la ziua...

Ziua 4 - marti 25 decembrie - participarea la sfanta liturghie a Nasterii Domnului la biserica Vama, masa festiva de Craciun cu bucate traditionale bucovinene si preparate speciale de Craciun - program artistic cu rapsozi populari din zona in foisorul Casei Elvira - Gratar haiducesc si plimbari cu sania trasa de cai. Seara de dans, muzica si antren in salon si foisor.

Ziua 5 - miercuri 26 decembrie - atelier interactiv de preparare a pestelui si carnatilor afumati prin metode traditionale. Consumatie obligatorie. Seara de dans si carnaval in salonul Casei Elvira.

Ziua 6 - joi 27 decembrie - mic dejun urmat de regretele despartirii.

Tarife:

- 5 nopti cazare, cu evenimentele speciale si mesele mentionate in program - 999 lei/persoane in camera cu grup sanitar

- 5 nopti cazare, cu evenimentele speciale si mesele mentionate in program - 899 lei/persoane in camera cu grup sanitar comunFacilitati:

- apa calda non-stop, incalzire centralizata, semnal Orange, Connex, Zapp, acces e-mail si internet ( hotspot wireless gratuit), parcare pazita, camere cu balcon, leagan de gradina, pavilion exterior cu grill.

La cererea clientilor se pot organiza programe de 5, 6 sau 7 zile. Putem Facilita urmatoarele servicii suplimentare: inchirieri auto cu si fara sofer, ghizi/interpreti de limba germana/engleza/franceza, plimbari cu atelaje hipo, inchirieri biciclete.Oferta Speciala Revelion 2008

Progam:

Ziua 1 - sambata, 29 decembrie : primirea festiva a incitatilor cu paine si sare, urmata de cina de primire si o repriza de dans. Pentru intrare in ritm ...

Ziua 2 - duminica, 30 septembrie : Atelier interactiv de preparare a pestelui si a carnatilor afumati prin metode traditionale. Ce prepari, aia mananci. Program artistic cu rapsozi populari din zona in foisorul Casei Elvira. Seara dans in salonul Casei Elvira.

Ziua 3 - luni. 31 decembrie: mic dejun, urmat de participarea la prezentarea oficiala a cetelor de uratori , obiceiuri si traditii de Anul Nou in fata Primariei Vama. La intoarcere, pranz-sumar-la Casa Elvira, urmat de primirea uratorilor si o scurta relaxare, in vederea celor ce vor urma. La ora 21, masa festiva, muzica, dans, antren si surprize in salonul Casei Elvira : REVELION 2008

Ziua 4 - marti, 1 ianuarie: Sorcova, vesela. (Din camera in camera, fara exceptie). Ciorba de potroace, strict necesara in astfel de ocazii. Obiceiuri de iarna in Bucovina: Capra, Ursul, mastile etc. Carnaval in salon si in foisor. In amintirea serii precedente ...

Ziua 5 - miercuri, 2 ianuarie : Mic dejun. Plimbare cu sanii trasee de cai, calarie si pranz haiducesc in aer liber, cu tuica fiarta si vin asemenea.

Ziua 6 - joi, 3 ianuarie: Mic dejun urmat de regretele despartirii.Tarif program special de Revelion:

5 nopti cazare, cu evenimente speciale si mesele mentionate in program : 1375 Ron/persoana in camera cu baie proprie.

Facilitati: apa calda non-stop, incalzire centrala, semnal Orange, Connex, Zapp, acces e-mail si internet (hotspot wireless gratuit), parcare pazita, camere cu balcon, leagan de gradina, pavilion exterior cu grill.

La cererea clientilor putem organiza programe de 5, 6, 7 zile.

La cerere, putem facilita urmatoarele servicii suplimentare: inchirieri auto cu si fara sofer, ghizi/interpreti de limba germana/engleza/franceza, plimbare cu atelaje hipo, inchirieri biciclete.

Va asteptam cu drag !


Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje