CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrahova Localitatea: Sinaia
 
Foto & Video
Pensiunea Curmatura Stezii
Adresa: KM 17 Sibiu-Paltinis
Telefon:
69/557310; 0742 294 293; 0745 145 159
Fax:
40 (0)269 557 169
DESCRIERE
Este aşezată pe malul st?ng al văii Steaza, la circa 3 km vest de Răşinari. ln faţa ei se bifurcă drumul spre Păltiniş, peste Dealul Vălari, pe şoseaua modernizată şi spre Şanta.Cabana Curmatura Stezii este tot ce va trebuie pentru o vacanta de vis. Cu o capacitate totala de 69 de locuri (24 camere in pensiune si 7 casute), Curmatura Stezii va ofera posibilitatea de a va bucura de aer curat, de liniste, de intimitate dar si de bucate traditionale romanesti, 100% naturale.Odata ajunsi aici puteti opta pentru cazarea in cele 7 casute din lemn care au cate doua locuri fiecare sau pentru cazarea in cabana, care este compusa din:

-17 camere acate 2 locuri,

- 6 camera cu 3 locuri.

- 1 apartanent 4 locuri

- 7 casute camping 2 locuri

- 1 sala conferinte 80 locuriPreturile la cazare sunt mai mult decat avantajoase, iar pentru grupurile mari se acorda reduceri substantiale. De asemenea se acorda reduceri pentru persoanele al caror sejur depaseste cinci nopti de cazare si servesc masa in regim de pensiune completa sau demipensiune.Familiile cu copii beneficiaza de gratuitate pentru acestia daca au varsta pana la 6 ani si de o reducere de 50% pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani.Sentimentul "de acasa" este cel mai elocvent pentru a caracteriza Cabana Curmatura Stezii.Aici sunteti asteptati cu drag!

Servicii si facilitati:

- TV-cablu

- restaurant cu o capacitate de 90 locuri;

- loc de joaca pentru copii;

- gratar;

- terasa (120 locuri);

- parcare privata.

Permitem accesul animalelor de companie doar cu carnet de sanatate valabil.

DOTARI
Ferma proprie; Gratar; Incalzire centrala; Internet; Loc de campare; Masa la cerere / pensiune completa; Organizare evenimente; Parcare; Restaurant; Sala de mese; Telefon; TV;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje