CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Agapia
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea EULOR
Adresa: com. .Agapia , sat Filioara, jud Neamt
Telefon si fax:
0040365-410447 :Tel./Fax: 0040365-410448 ;
Email: i_loredan@yahoo.com
WEB: www.eulor.ro
DESCRIERE
Pensiunea este situata in Agapia, judetul Neamt, pe drumul ce leaga manastirile Agapia si Varatec, la 10 km de orasul Targu Neamt.
Va asteptam cu cele 20 de locuri de cazare in camere duble - 6 camere cu pat dublu si patru camere cu doua paturi. Toate camerele sunt cu baie proprie, televizor (cablu) si telefon.
Restaurant si terasa
Meniu cu specific traditional, macare ... ca la mama acasa. Cu o bucatarie echipata modern si o sala cu o capacitate de pana la 140 de locuri, va asteptam in vacante dar si la nunti sau alte evenimente speciale. O a doua sala, situata la etaj, va sta la dispozitie pentru o petrecere mai retrasa, o conferinta sau o prezentare de teambuilding a firmei dumneavoastra. Pentru grupuri sau contracte se poate negocia si stabili un meniu special.
Vacanta de neuitat
Si daca ati venit in vacanta pe aceste meleaguri de vis, inconjurati de privelistea minunata si de linistea manastirilor, ne imprietenim la pescuit pe iazul nostru sau la o partida de vanatoare in padurile Neam
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Agapia

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje