CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Suceava
 
Foto & Video
Pensiunea Leaganul Bucovinei
Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 Nr 52, Suceava
Telefon:
40 828 888
Fax:
30 421011
WEB: www.leaganulbucovinei.com
DESCRIERE
Pensiunea Leaganul Bucovinei a fost fondata in 2003, fiind calificata la 3 stele de catre Ministerul Transporturilor si Turismului. Este o cladire de 2 etaje in zona verde, rezidentiala de la intrarea in orasul

Suceava dinspre Bucuresti.Cele 8 camere si 2 apartamente disponibile sunt finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, TV cablu, etc.Parcarea este in curtea interioara.Pensiunea este inconjurata de o gradina spatioasa, avand de asemenea un gratar si mese exterioare. Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (5-10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Suceava, in inima Bucovinei.

Pensiunea "Leaganul Bucovinei" este o baza excelenta pentru turul manastirilor. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o raza de maximum 2 ore de mers cu masina. Avantajul pensiunii noastre este ca pastram avantajul proximitatii unui oras important, avand in acelasi timp toate atuurie unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul timp, ospitalitatea traditionala Bucovinei.

Un restaurant intim, cu semineu, va ofera bucatarie bucovineana de calitate. La cerere, restaurantul poate fi amenajat ca sala de conferinte.Pe timpul verii, masa se poate servi in gradina, langa gratar.Gradina din jurul pensiunii este plina cu flori si pomi fructiferi; in timpul verii, este un adevarat refugiu. Gratarul si masa exterioara completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.

DOTARI
Gratar; Parcare; TV; Masa la cerere / pensiune completa; Organizare evenimente; Loc de joaca pentru copii; Internet; Incalzire centrala;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Casa de cultura
      Casa Memoriala Simion Florea Marian
      Cetatea de Scaun a Sucevei
      Cetatea Scheia
      Complexul Muzeal Bucovina
      Manastirea Sf. Ioan cel Nou
      Manastirea Zamca
      Monumentul de arhitectura medievala Mirauti
      Muzeul de istorie
      Muzeul de Stiintele Naturii
      Muzeul Etnografic al Bucovinei
      Muzeul National al Bucovinei. Sectia de Arta
      Muzeul Satului din Bucovina
      Parcul central
      Ruinele Palatului Domnesc
      Statuia ecvestra a lui Stefan cel Mare
      Statuia lui Petru Musat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje