CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrahova Localitatea: Azuga
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Miraj
Adresa: Str. Valea Azugii , nr.9
Telefon si fax:
21.603.027
WEB: www.pensiuneamiraj.ro
DESCRIERE
Sper?nd ca nu vom fi pe lista celor peste care dumneavoastră veţi trece fără a fi convinşi ca puteţi avea o experienţa plăcuta , o să ?ncercam să explicăm pe scurt aşezarea pensiunii si compartimentarea ei .

Situată pe Valea Prahovei , Azuga este cea mai nouă staţiune de aici şi datorită marelui potenţial turistic , a fost transformată dintr-un mic oraş industrial , ?ntr-o adevărata oază de relaxare si totodată un excelent loc de a ?ncerca noi aventuri . La ora actuală aici exista cel mai bun domeniu schiabil de pe Valea Prahovei si chiar din ţară , datorită p?rtiilor omologate internaţional .

Aici la aroximativ 200 m. de baza p?rtiilor noi am inaugurat ?n anul 2005 Pensiunea Miraj Accesul aici se face foarte uşor fiind la doar 2 km de la DN 1 pe un drum ce nu va solicita maşina la probe de off-road si totuşi nu ?nseamnă ca nu va veţi simţi ?n mijlocul naturi , noi fiind in imediata apropiere a pădurii şi a r?ului Azuga .

De la a sta pur si simplu pe balconul camerei, a asculta susurul apei şi foşnetul pădurii , a face mici plimbări pe jos sau pe biciclete , la nebunia unui ATV sau la a ?ncerca plăcerea schiului - credem ca le putem oferi pe toate ?n condiţii excelente .
Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje