CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Piatra Neamt
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Moldova
Adresa: Com. Alexandru cel Bun, Zona Ursuleti, Neamt
Telefon si fax:
0333 408 064 ;
Email: acatrinei28@yahoo.com
DESCRIERE
La doar 5 Km de Piatra Neamt, 4 Km de Manastirea Pangarati si 3 Km de Manastirea Bistrita, cu vedere la Lacul Batca Doamnei si aproape de muntii Ceahlau, Pensiunea Moldova va ofera conditii de trei stele, atat in camere cat si in restaurantul propriu.

Cazarea in cele 11 camere cu pat dublu precum si in cele 4 apartamente va ofera confortul mult dorit atat pentru un concediu intr-o zona turistica montana, cat si pentru simplul tranzit prin zona.

Toate camerele au baie proprie, incalzire centrala si televizor cu cablu dar si internetul este la dispozitia dumneavoastra. De retinut este faptul ca in fiecare zi a cazarii dumneavoastra camerele sunt re-improspatate.

Tarifele de cazare sunt de 80 Ron/ noapte pentu o camera si 120 Ron/ noapte pentru un apartament.

Restaurantul cu design modern poate gazdui 70 de persoane, atat pentru clientii cazati cat si pentru organizatorii de petreceri, cununii, nunti, oferind un cadru armonios, foarte agreat de iubitorii de select.

Meniurile traditionale moldovenesti, dar si din celelalte zone din Romania sunt toate de gasit in restaurantul pensiunii,barul fiind de asemenea aprovizionat cu bauturi alese. Terasa, in timpul verii, va poate sta la dispozitie pentru a servi masa.

In curtea pensiunii este amenajat un gratar pentru a deservi clientii, oferind libertatea de a va simti cu adevarat in natura. Terenul de mini fotbal cu gazon natural este destinat iubitorilor de sport.

Pentru cei mici exista un spatiu special amenajat pentru joaca.

Cuvintele fiind insuficiente, lasam realitatea sa va convinga de calitatea serviciilor oferite de Pensiunea Moldova.
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje