CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Ramona
Adresa: Gura Humorului, str. Stejarului 15
Telefon:
30232996
Fax:
30235205
WEB: www.hotel.ramona.ro
DESCRIERE
Situat in frumoasa Bucovina, la 800m de centrul orasului Gura Humorului, intr-o zona linistita, in apropierea padurii, hotelul dispune de peste 35 locuri de cazare. Va punem la dispozitie mai multe tipuri de spatii de cazare: 3 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, 4 camere triple, o matrimoniala honeymoon, un apartament , o camera de tineret . Toate camerele au baie, uscator de par si TV cablu. Dubla honeymoon are baie cu cada, minibar si TV LCD. Apartamentul are minibar, TV LCD si internet in camera.

La receptie exista seif si internet gratuit. Hotelul dispune de sala de mic dejun si o sala multifunctionala (bar, sala de conferinte, restaurant) cu pana la 80 de locuri. Organizam pentru dumneavoastra mese festive si alte evenimente.

Se ofera parcare gratuita si transfer de la si la aeroport.

Va oferim prin intermediul agentiei noastre:

Inchiriere autoturisme si biciclete

Tur de manastiri cu ghid/traducator, drumetii la Pietrele Muierii

Excursie de o zi in Ucraina (Cernauti, Cetatea Hotin, Kamyanets Podilskiy)

Pentru grupuri: organizare paintball, pranz la stana

Trasee off road, programe ?O zi calare prin Calimani?Clientii nostri au acces la toate dotarile Vilei Ramona**** : gradina cu foisor, leagan, gratar pentru barbeque, piscina in aer liber, sauna.Va asteptam cu drag in Bucovina!

DOTARI
Gratar; Grup sanitar propriu; Incalzire centrala; Internet; Masa la cerere / pensiune completa; Organizare evenimente; Parcare; Piscina; Restaurant; Sala de mese; Sala de relaxare; Telefon; Trasee / Excursii; TV;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje