CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Targu Neamt
 
Foto & Video
Pensiunea Rechinul
Adresa: Costisa, Judetul Neamt
Telefon si fax:
33/260210
DESCRIERE
Un loc cu adevarat minunat, in mijlocul naturii, unde relaxarea este la ea acasa, departe de zgomot si agitatie. Asa s-ar putea defini, pe scurt, Pensiunea Rechinul. Pentru a descoperi insa toate acestea si pentru a va bucura de ele, va invitam sa popositi pentru o vreme aici.Pentru cazare va stau la dispozitie 18 locuri repartizate in camere cu pat dublu sau 2 paturi astfel:

* 3 camere cu pat dublu

* 6 camere cu 2 paturi

Toate camerele dispun de bai proprii, LCD si cablu tv, mobilier modern.Restaurantul are o capacitate de 30 locuri si va ofera un meniu bogat, cu mancaruri atat traditionale, bazate pe peste cat si internationale. Terasa ofera o panorama minunata a lacului populat din belsug cu peste si inconjurat de salcii pletoase.Lacul a fost populat cu crap, stiuca, salau si caras si oricine si poate incerca norocul aici.Piscina exterioara este locul preferat de majoritatea clientilor pe perioada verii. Copiii nu au fost neglijati, pentru ei a fost amenajat un spatiu de joaca.

Un spatiu vast de campare sta la dispozitia turistilor satui de conformism.Va asteptam la Pensiunea Rechinul in orice anotimp pentru a va bucura de relaxarea in mijlocul naturii.

DOTARI
Incalzire centrala; Restaurant; Telefon; TV;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Parcul Natural Vanatori Neamt

Mesaje si opinii

neacsu Data postarii: 2012-07-15 08:44:46

un ptry va rugam ptr 6persoane