CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Pensiunea Silva
Adresa: Comuna SUCEVITA nr. 391 Jud. SUCEAVA, Cod 727510
Telefon si fax:
30 417 019/0745 478 206
DESCRIERE
O pensiune cu o arhitectura deosebita, situata intr-o zona linistita, in plin cadru natural. Interioarele reflecta regiunea: totul este din lemn, iar trofeele vanatoresti te incanta la tot pasul.

Pensiunea dispune de 10 locuri de cazare in camere cu 3 sau 4 paturi,terasa mare acoperita pentru luat masa, veranda inchisa cu multe flori si trofee de vanatoare, sufragerie mare cu trofee, semineu, carpete traditionale, TV color, 1 bucatarie traditionala mare,complet utilata, loc ideal pentru luat masa intr-o atmosfera familiala, 1 baie moderna comuna cu cazan cu lemne, masina de spalat, hol.
Intr-o constructie separata, cu acces de la terasa,mai exista o camera cu 3 paturi, cu toaleta si chiuveta proprie.

Curtea mare, plina de flori este locul ideal unde sa stai seara la povesti cu gazda, padurar vestit, care va va spune cu placere tot ce este legat de padure, animale, viata in salbaticie. Iar sotia lui, Maria va va imbia cu papanasi gustosi de casa sau dulceturi facute dupa reteta proprie, totul fiind stropit de un vin bun sau afinata.

Cu siguranta veti reveni cu drag la Pensiunea Silva!DOTARI
Gratar; Parcare; Masa la cerere / pensiune completa; Organizare evenimente; Loc de joaca pentru copii; Ferma proprie;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje