CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportGorj Localitatea: Ranca
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Tara
Adresa: Statiunea Ranca , Novaci , judetul Gorj  
Telefon si fax:
0253 235 009 ;
DESCRIERE
In frumoasa statiune alpina Ranca situata in muntii Parang la altitudinea de 1.600 metrii , va intampina cu multa ospitalitate gazdele Pensiunii Tara .

Pensiunea este ridicata pe versantul drept al drumului , oferindu-va o panoramica deosebita a intregului peisaj montan.

Pentru cazare se pun la dispozitia un numar de 2 apartamente cu doua camere si patru locuri , 5 camere cu patru locuri , 8 camere cu doua locuri de cazare , toate dotate cu televiziune prin cablu , baie proprie cu apa calda si rece non stop .

Spatiul de cazare este marit printr-un numar de 5 camere cu cate doua locuri de cazare in incinta cabanei costruite alaturi de pensiune .

Restaurantul localului va pune la dispozitie o gama culinara traditionala si cu specific zonal , completata de o gama variata de bauturi alcoolice si nealcoolice de la bar . In aer liber se pot servii traditionalele bucate pregatite la gratar si rotisor in unul din cele 3 foisoare aplasat in gradina pensiunii .

Pentru desavarsirea petrecerii vacantei in cel mai placut mod va invitam in excuriile turistice (pe picioare , cu bicicleta sau cu ATV-ul) pe trasee montane deosebite in perioada de vara , iar pentru sezonul alb va invitam pe partia de ski special amenajata .
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje