CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Poarta Calimani
Adresa: Com. Saru Dornei, Sat Gura Haitii, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 576 038 ;
DESCRIERE
Parcul Calimani, cu rezervatia geologica 12 Apostoli, Varful Lucaciu, Pietrele Rosii, Varful Tamau, Masivul Pietrosul, Lacul Iezer, Varful Iezer, Varful Calimaniul Cerbului, Cariera de Sulf Calimani, Rezervatia de Pinus Cembra, cu Jnepenis, Cascada Duruitoarea, va asteapta sa-l vizitati!

Pentru a va simti confortabil in conditii deosebite si ambianta placuta va asteptam la pensiunea Poarta Calimani.

Camerele, in numar de 4, din care 2 cu pat dublu si 2 cu pat dublu si pat simplu, dar si apartamentul cu dormitor, living si bucatarie, sunt mobilate si utilate modern si va ofera confortul necesar unei sederi cat mai placute.

Curtea mare, ce ofera privelisti neasemuite, va asigura pe langa parcarea necesara, un foisor cu gratar de unde pot fi observate peisajele Parcului National Calimani. Linistea conferita de distanta fata de drumul principal va va incanta inimile.

Facilitatile oferite de pensiune sunt bazate pe drumetii cu ghid, turism ecvestru, initiere in echitatie dar si echitatie ghidata in Parcul National Calimani, river-rafting, plimbari cu bicicleta, iar pentru sezonul de iarna, turistilor cazati le punem la dispozitie echipament sportiv pentru practicarea sporturilor de iarna.

Programul de Revelion, special pregatit pentru acest an, este realizat in asa fel incat sa multumeasca toate gusturile.

Nu ezitati sa cunoasteti Parcul National Calimani pornind de la Pensiunea Poarta Calimani!

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii

Radu Puscarciuc Data postarii: 2016-07-25 04:16:49

Atentie, camerele nu au grup sanitar propriu, Baia, comuna, are dus la cada.