CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Poiana Izvorelor
Adresa: Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0230 576 038 ;
DESCRIERE
Inconjurata de dealuri acoperite de paduri de conifere, oferind o priveliste de neuitat, departe de aitatia si zgomotul orasului, Pensiunea Poiana Izvoarelor ofera o oaza de relaxare si destindere celor ce doresc sa evadeze intru-un loc de o frumusete rara. Aici, la Pensiunea Poiana Izvoarelor veti fi primiti cum se cuvine de gazdele ospitaliere si veti beneficia de toate conditiile pentru a petrece o vacanta de neuitat la preturi nesateptat de mici.

Cele 14 camere, mobilate modern, sunt dotate cu baie proprie, televizor, televiziune digitala, minibar si va ofera confortul mult dorit. De asemenea veti beneficia de privelisti minunate pe care le puteti admira de la fereastra camerelor dumneavoastra.

Restaurantul, cu o capacitate de peste 100 locuri va ofera un meniu foarte bogat, cu bucate atat traditionale cat si internationale. Veti putea savura pastrav in toate modalitatile de prezentare, provenind chiar din pastravaria proprie.
Terasa, cu o capacitate de 40 locuri va va incanta cu o panorama minunata.

Nu departe de pensiune puteti vizita muntii Ousoru, Suhard sau Calimani. Se pot organiza si excursii in masivele aflate la o oarecare distanta (Rodna, Ineu, etc).
Pentru iubitorii de sport se organizeaza partide de echitatie sub atenta indrumare a persoanelor cu experienta in acest domeniu.

Printre facilitatile oferite de pensiune se numara piscina acoperita, sauna si sala de fitness.

Sala de conferinte, cu o capacitate de maxim 60 locuri, cu toate utilitatile necesare desfasurarii intrunirilor oficiale in cele mai bune conditii, va sta la dispozitie in cazul in care doriti sa imbinati afacerile cu o vacanta la munte.

Cuvintele nu vor fi niciodata de ajuns pentru a descrie acest mic colt de Rai! Dar cel mai bine este sa va convingeti singuri!

DOTARI
Incalzire; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje