CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Romantic
Adresa: Str. Principala, Nr. 346, Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230417053 ;
DESCRIERE
Drumetule, in drumul tau prin Bucovina, daca treci prin Sucevita, opreste-te! Acolo unde vei vedea o pensiune la poalele padurii, iar susurul izvorului repede de munte iti descreteste fruntea, uita-te atent! Ai ajuns la Pensiunea Romantic.

Aici poti zabovi o clipa sa te odihnesti, sau o noapte sa te indragostesti, dar mai bine ramai o vreme indelungata ca sa intelegi cu adevarat ce inseamna Bucovina, ce inseamna viata, ce inseamna sa fii roman. Ospitalitatea ce ne caracterizeaza este si va ramane atu-ul cu care gazdele sunt recunoscute in acest frumos lacas impanzit de istorie si cultura. In orice anotimp traditia ce dainuie peste vremuri a atras si atrage inca oameni deosebiti in aceste locuri deosebite.

Cele 16 locuri de cazare va sunt leagan in frumosul vis bucovinean. Va stau la dispozitie de asemenea 4 casute care pe timp de vara sunt atractia multitudinii de turisti satui de conformism. Restaurantul, al carui bucatar este chiar gazda, este bazat pe un meniu bogat in care puteti regasi traditia culinara bucovineana dar si alte bucate mult apreciate.

In caz ca foamea nu va razbeste si aveti inca rabdarea si placerea de a va prepara o friptura, va stau la dispozitie atat gratarul situat chiar langa paraias cat si bucataria utilata complet.

Pentru divertisment gazda poate organiza excursii sau va poate pune la dispozitie jocuri de sah, table sau tenis de masa.

Pentru relaxare nimic nu poate fi mai frumos decat o plimbare pe marginea paraiasului sau in inima padurii mereu frumoasa, ce ascunde veacuri de istorie.

Recomandata romanticilor, dar mai presus celor ce doresc sa inteleaga romantismul, pensiunea are mereu portile deschise pentru o clipa de Bucovina.

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje