CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vama
 
Foto & Video
Preturi
Stefan
Adresa: Prisaca Dornei, jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230239156 ;
DESCRIERE
Pensiunea Stefan este situata in localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, pe soseaua ce leaga Campulung Moldovenesc de Gura Humorului. Inconjurata de peisaje mirifice, pensiunea este locul ideal pentru petrecerea week-end-urilor sau a vacantelor, fie ca sunteti in cautarea linistii si relaxarii, fie ca doriti sa vizitati numeroasele obiective turistice din zona:

*Cheile Moara Dracului, Zona Carstica a Raraului, Rezervatia Floristica Todirescu, Rezervatia Pietrele Doamnei, Codrii Seculari Slatioara, Rezervatia Codrul Secular Giumalau
*Rezervatia Cinegetica Giumalau, Rezervatia Floristica Rachitisu-Glodu
*Muzeul Memorial Ciprian Porumbescu, Muzeul Arta Lemnului , Colectia Etnografica Ion Tugui
*Masivul Adam si Eva- din comuna Pojorata
*Salba de manastiu bucovinene: Vorovet, Putna, Moldovita, Sucevita, Arbore, Dragomirna, Patrauti, etc.
*Cetatea de Scaun a Sucevei, numeroase muzee etnografice si istorice.

Spatiul de 1200 mp al curtii, masa de tenis, salonul de biliard si locul de joaca pentru copii, terenul de sport multi-functional( fotbal, tenis, baschet, handball), permit petrecerea timpului liber intr-o atmosfera linistita si placuta. Pensiunea va ofera posibilitatea de a efectua plimbari cu ATV-ul.

Pentru cazare pensiunea Stefan va pune la dispozitie:
*20 camere cu pat dublu
*3 apartamente formate din living si dormitor
Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, tv, telefon, cablu, incalzire centrala.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 locuri va ofera la comanda mancaruri traditionale, bucovinene. De asemenea pote gazdui petreceri cu diferite ocazii.

Ospitalitatea gazdelor, frumusetile locurilor, traditiile ce s-au pastrat peste secole, numeroasele vestigii istorice si etnografice, fac din Pensiunea Stefan destintia ideala in orice anotimp al anului.


DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje