CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Sunatori
Adresa: Sat Sunatori, Com. Dorna Arini  
Telefon si fax:
0788036911 ;
DESCRIERE
Situata in mijlocul naturii, intr-un cadru natural mirific, acolo unde numai susurul raului si pasarile cerului mai taie linistea, pensiunea Sunatori va imbie sa petreceti clipe de neuitat in statiunea Vatra Dornei.

Cele 4 camere pot gazdui 14 turisti dar exista si posibilitatea de suplimentare a locurilor de cazare in cadrul pensiunii. Livingul spatios, situat la parterul constructiei este locul ideal unde toti cei cazati pot servi masa ori pot petrece timpul liber.

Bucataria, utilata complet si mobilata modern sta la dispozitia turistilor. Pentru servit masa mai pot fi recomandate, cand vremea permite, foisoarele si mesele in aer liber, situate chiar la poalele padurii, langa paraias.

Cadrul natural feeric ce inconjoara pensiunea ofera turistilor linistea si recreerea mult cautata. Tot pentru turisti a fost amenajat un mic iaz cu pesti ce va sta la dispozitie.

Pensiunea este recomandata atat cuplurilor ce simt nevoia unui concediu montan e neuitat, cat si grupurilor organizate pentru care sunt organizate programe speciale. Programul pentru Revelion 2007 va sta a dispozitie, oferindu-va libertatea de a petrece clipe de neuitat intr-un cadru de neuitat. In acest an pensiunea poate fi inchiriata doar integral, astfel recomandandu-se grupurilor de prieteni pentru o valoare fara concurenta.

Tot ce ne dorim este ca orice oaspete sa ne ramana prieten!DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje