CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Valea Dornelor
Adresa: Sat. Ortoaia, Com. Dorna Arini, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 375 150 sau 0230 374 245   ;
DESCRIERE
Cu o priveliste de vis, avand in fundal varfurile Rarau, Giumalau si Pietrosu Bistritei, in vecinatatea Vaii Bistritei si a dealurilor Ousoru si Barnarelul, pensiunea Valea Dornelor va invita pe meleaguri bucovinene pentru o binemeritata evadare din stress-ul cotidian.

Cele 5 camere duble, modern mobilate si utilate va stau la dispzitie. Doritorii pot petrece o noapte de neuitat in camera vanatorului, o adevarata incantare, datorita trofeelor minunate ce apartin chiar gazdei. Iar daca aveti disponibilitatea si va plac povestile, gazda, un silvicultor in stil vechi va poate incanta cu intamplari vanatoresti reale.

Bucataria mobilata si utilata modern sta la dispozitia dumneavoastra. De asemenea gratarul amenajat in curtea incapatoare a pensiunii va asteapta sa savurati o delicioasa friptura.
Pentru o seara linistita in compania familiei sau a prietenilor livingul incapator va sta la dispozitie.

Va puteti incerca norocul la o partida de pescuit. Pastravaria populata din belsug beneficiaza de un spatiu amenajat pentru iubitorii acestui sport.

Copiii nu au fost neglijati, ei au la dospozitie un spatiu vast de joaca.

La Pensiunea Valea Dornelor veti fi intotdeauna intampinati cu binecunoscuta ospitalitate bucovineana, cu o vorba buna si un zambet sincer!

DOTARI
Incalzire; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje