CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Ceahlau
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vanatorul
Adresa: Intrarea in statiunea Durau
Telefon si fax:
0233264578 ;
Email: mail@pensiuneavanatorul.ro
DESCRIERE
Rustic. Ce poate fi mai explicit pentru acest cuvant decat stilul vanatoresc!? Inima padurii, paraiasul din apropiere, linistea absoluta, deranjata de pasarile frumos cantatoare ce inconjoara pensiunea mareata, va asteapta in bratele relaxarii.

Lemnul, animalele inpaiate, design-ul din lemn cu inspiratie vanatoreasca sunt peste tot in acest minunat lacas. Camerele, in numar de 8, cu pat matrimonial si cele 3 apartamente dar si cele 3 casute din apropiere va asteapta sa simtiti natura.

Restaurantul pentru fumatori poate primi 45 de turisti, dar pentru cei ce doresc sa respire un parfum de cetina exista sala pentru nefumatori.

Terasa cu foisor si gratar mare este o atractie pentru iubitorii de natura si distractie.

Bucatarii va recomanda bucate traditionale vanatoresti dar si rustice: platouri vanatoresti, medalion de caprioara, medalion de mistret, hrzob, ciorba de fasole cu afumatura, ciorba de bureti pastrav, ciolan afumat pe varza, dar si traditionalele pastrame si gratare.

Bauturile casei, vin alb si rosu dar si palinca de schinduc completeaza meniul deosebit.

Locul de joaca pentru copii, parcarea sunt mari in apropierea constructiei.

Daca sunteti in cautarea rusticului vanatoresc, va asteptam!


DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Palatul Cnejilor

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje