CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportGalati Localitatea: Galati
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vila Belvedere
Adresa: B-dul. Falezei
Telefon si fax:
0236 499 780, FAX 0236 310 037 ;
Email: belvedere@galati.astral.ro
WEB: www.vilabelvedere.ro . Pentru cei care doresc un serviciu de calitate intr-un ambient deosebit de confortabil si de linistit, va asteptam la Vila Belvedere pentru a va convinge ca incercam in permanenta sa va oferim calitate la cel mai convenabil tarif
DESCRIERE
Vila Belvedere este unicat prin prezenta si stil si este deja cunoscuta ca fiind, poate, cea mai primitoare unitate din Galati care ofera servicii de trei stele in cele doua corpuri de cazare (Vila Belvedere1 si Vila Belvedere 2) .

Aceasta unitate dispune de 18 camere duble, confortabile, (10 cu pat matrimonial si 8 cu paturi twin), dotate cu mobilier modern in stiluri diferite. Fiecare camera este personalizata printr-un mobilier si un design diferit, dumneavostra avand astfel posibilitatea de a alege si de a va sa simti cat mai relaxat intr-un mediu placut. Nu in ultimul rand, camerele ofera o priveliste deosebita, fiind amplasata pe partea superioara a Falezei Dunarii.

De asemenea, camerele sunt dotate cu baie, T.V., telefon, cablu T.V. si satelit, internet, aer conditionat, birou, minibar, unele dispunand si de terasa.

Tarifele practicate la Vila Belvedere sunt urmatoarele:
? 180 Ron pentru o camera single
? 195 Ron pentru o camera dubla. Aceste tarife includ
DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Biserica Greaca
      Colectia Muzeala a Arhiepiscopiei Ortodoxe Galati, Biserica Precista
      Complexul Muzeal de Stiintele Naturii
      Gradina Zoologica
      Muzeul de Arta Vizuala
      Muzeul de Istorie
      Parcul Natural Lunca Joasa a Prutului Inferior

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje