CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Bicaz
 
Foto & Video
Preturi
Vila Ceahlaul
Adresa: Izvoru Muntelui, Bicaz, Neamt  
Telefon si fax:
0233 254 097   ;
DESCRIERE
Aflata la poalele Ceahlaului intr-o zona declarata rezervatie naturala, pensiunea va ofera un peisaj magnific.

Produsele naturale, ospitalitatea proprietarilor, peisajele zonei, locurile unde natura de-a lungul timpului si-a lasat amprenta, recomanda pensiunea ca un loc unde va puteti petrece timpul liber departe de aglomeratia urbana.

Va asteptam si suntem convinsi ca v-a deveni locul dumneavoastra preferat de relaxare.
TV, e 11 locuri de cazare in 6 camere, un living dotat cu semineu si , crama. Camerele au grup sanitar propriu, balcon, incalzire centrala, dar si optional cu lemne.

Pentru agrement, in functie de sezon putem organiza plimbari cu sania sau trasura trase de cai. Pentru iubitorii de sport sala de fitness si masa de tenis sunt incluse in pachetul de servicii. Nici ATV -urile nu lipsesc in aceasta zona in care natura este atractia turistica.

Oferta de Craciun
- 4zile/3 nopti - cazare + Masa Traditionala de Craciun - 300 euro/familie

Pensiunea noastra va asteapta pentru a peterce clipe de neuitat in mijlocul naturii.

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Lacul Izvorul Muntelui
      Muzeul de Istorie

Mesaje si opinii

Fam. Bratila Data postarii: 2011-07-07 07:26:12

Am petrecut doua zile extraordinare la vila Ceahlaul in iunie 2011, intr-un peisaj mirific dominat de muntele Ceahlau si o oaza de liniste. Doamna Aurora Macri a fost o gazda desavarsita si ne-a gatit o mancare foarte buna numai cu produse naturale achizitionate din zona. Recomandam cu sinceritate aceasta locatie.
adrian Data postarii: 2011-09-28 15:50:06

Proprietara Macri Aurora nu tine cont de rezervarile telefonice facute.Ajuns la fata locului imi spune ca nu mai am rezervare, (rezervare facuta cu o saptamana inainte), ca ea a avut probleme cu tatal iei.Probleme care pe mine nu ma incalzeau, mai ales ca veneam din Constanta si cu un copil mic de 3 ani pe drum de 8 ore.