CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vila Franz Joseph
Adresa: Str. Republicii, Nr.3, Vatra Dornei, Jud Suceava
Telefon si fax:
0230372251 Fax 0230373709 ;
Email: vila_franzjoseph@yahoo.com
DESCRIERE
Vila Franz Joseph este situata in Perla Bucovinei cum este denumita renumita statiune balneara Vatra Dornei. Aflata la confluenta raurilor Dorna si Bistrita Aurie, la o altitudine de 802-808m, Vila Franz Joseph se defineste ca o locatie selecta.

Pentru cazare Vila Franz Joseph va sta la dispozitie cu 12 camere duble, revovate recent si dotate cu mobilier nou, modern, tv, cablu, telefon, frigider si grup sanitar propriu cu apa calda non-stop.

Restaurantul, cu o apacitate de 36 locuri, va ofera meniuri din bucataria internationala, cu specific austriac. De asemenea restaurantul poate gazdui petreceri cu diferite ocazii: aniversari, mese festive, etc.

Atmosfera intima, relaxanta, in care exista toate facilitatile atat pentru relaxare cat si pentru calatoriile de afaceri, fac din Vila Franz Joseph destinatia multor turisti ce doresc sa isi petreaca vacantele in statiunea Vatra Dornei.

Timpul liber vi-l puteti petrece in drumetii, admirand minunatele peisaje pe care o calatorie cu telescaunul vi le ofera sau descoperind numeroase obiective turistice din apropierea statiunii. Vila Franz Joseph organizeaza excursii de o zi in:
* Maramures: Borsa, Moisei, Manastirile Bogdan Voda si Barsana, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Viseu
* Manastirile din Bucovina: Moldovita, Sucevita, Marginea, Putna, Radauti, Suceava, Gura Humorului, Voronet, Campulung Moldovenesc
* Manasturile din Moldova: Neamt, Secu, Humulesti, Agapia, Varatec, Piatra Neamt, Bicaz
* Cheile Bicazului: Brosteni, Borsec, Manastirea Sf. Ilie, Toplita, Manastirea Ditrau, Gheorghieni, Lacu Rosu, Cheile Bicazului.

Va asteptam la Vila Franz Joseph in orice anotimp pentru vacante de neuitat!

DOTARI
Incalzire; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje