CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vila Iulia
Adresa: Str. Runc, 3C, Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0230 375 551 ;
DESCRIERE
O invitatie la relaxare. Cu aceste cuvinte se prezinta in fata dumneavoastra Vila Iulia din Vatra Dornei.

Cadrul natural in care este amplasata pensiunea confera oricarui turist mediul ideal relaxarii si petrecerii unui sejur de neuitat.

Pentru cazare va stau la dispozitie 7 camere cu pat matrimonial, 2 garsoniere si o camera cu 2 paturi single.

Restaurantul cu capacitate de 60 de locuri dar si terasa ce suplimenteaza cu tot atatea, va asteapta sa savurati bucate traditionale romanesti sau din bucataria internationala preparate in mod traditional de bucatarul medaliat la olimpiada internationala de gastronomie, unic in zona.

Va stau la dispozitie gradina cu banci, locuri de joaca pt copii dar si gratarul situat langa terasa in apropierea paraiasului de la poalele padurii.

Atat cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun dar si pentru ziua indragostitilor ori alte sarbatori dragi dumneavoastra, punem la dispozitie programe deosebite.

Pentru petrecerea timpului liber pensiunea poate organiza excursii, partide de calarie, dar si rezervare de locuri pentru practicarea sportului indragit de iarna.

Bazele de tratament balneoclimateric si de intretinere sunt o atractie ce nu poate fi trecuta cu vederea, unde pensiunea va poate face rezervari.

Pentru relaxare si divertisment nu ezitati sa pasiti pragul pensiunii Vila Iulia!


DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje