CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Vilele Cristal
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava
Telefon si fax:
0230 417 159 ;
Email: vilacristal@yahoo.com
DESCRIERE
Situate in Sucevita la poalele padurii, intr-un cadru natural mereu verde, Vilele Cristal va invita sa petreceti un sejur de neuitat in frumoasa Bucovina.

Pentru cazare, cele 2 vile dispun de cate 7 locuri, dispuse in camere cu 2 sau 3 locuri, avand la dispozitie 2 bai, una la etaj si una la parter. Camerele sunt dotate cu tv si au incalzire centrala, fiind foarte cautate in orice luna a anului.

Livingul, cu o capacitate de 10 locuri va asteapta sa petreceti seri deosebite in compania prietenilor, la focul semineului din incinta.

Bucataria, complet utilata si dotata, va sta la dispozitie. De asemenea gratarul amenajat este nelipsit si va asteapta in foisorul de langa cabana.

Privelistea ce poate fi admirata de la etaj este liantul ideal pentru relaxare. Pentru iubitorii de sport a fost amenajat un teren de volei.

Vilele Cristal sunt recomandate familiilor prietene, facand din sejurul dumneavoastra o vacanta de neuitat.

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje