CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Zimbrul
Adresa: Str. Parcului, Nr. 2, Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0230 372 405 sau 0230 375 287 ;
DESCRIERE
Vatra Dornei, vestita pentru centrele de recuperare si tratament, este atractia a mii de oameni anual in cautarea linistii si relaxarii.

In aceasta frumoasa statiune, situata intr-o depresiune inconjurata de dealuri acoperite de paduri vesnic verzi, chiar langa parcul orasului, se afla pensiunea Zimbru cu capacitate de cazare de 9 camere, din care 6 camere cu pat dublu si 3 camere triple.

Dotate cu tv, cablu, incalzire, camerele au la dispozitie un dus si o toatele pe fiecare etaj, cu apa calda.

Restaurantul poate deservi 21 de turisti atat pentru a savura delicioasele bucate preparate de gazde sau de catre dumneavoastra, cat si pentru a petrece seri in compania prietenilor.

Daca doriti, puteti comanda mancaruri de exceptie, specifice zonei sau puteti prepara o friptura la gratarul amenajat in curtea pensiunii.

Copiii se pot juca linistiti in locul special amenajat, in timp ce dumneavoastra va puteti plimba in parcul de langa pensiune.

Gazdele, deosebit de ospitaliere, va asteapta sa popositi la pensiunea Zimbru, in orice anotimp si va vor fi ghid pntru descoperirea frumusetilor acestei zone!DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje