CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrahova Localitatea: Breaza
 
Foto & Video
Preturi
bamboo-villa
Adresa: Breaza
Telefon si fax:
0744 56 03 23 ;
Email: office@bamboo-villa.com
WEB: www.bamboo-villa.com
DESCRIERE
Vila este situata in zona rezidentiala a statiunii Breaza, la 5 minute de centru, piata, gara, zona comerciala, cabinete medicale, teren de tenis, de golf, piscina, etc.

Pozitia vilei este avantajoasa, nefiind inconjurata de alte cladiri si avand deschidere prin terasele (acoperite sau deschise) catre zonele de deal impadurite din "mica Elvetie".
Vila este compusa, la etaj, din 2 dormitoare spatioase aflate in "oglinda" cu terase cu o deschidere spectaculoasa, un alt dormitor cuprinzand si o zona de lucru cu birou, o baie in stil tibetan cu cada generoasa si un dressing.

La parter exista un dormitor cu baie proprie (in stil budist), cu minipiscina, dus - ploaie, precum si o baie de serviciu cu dus.

Livingul generos cu semineu functional se deschide catre zona de luat masa pentru 10 - 12 persoane si catre bucataria complet utilata.

Mobilierul de bambus (de unde si numele vilei) alaturi de nuante de wenge, ofera o atmosfera calda de relaxare totala.

Exista o zona de spa si wellness cuprinzand un salon pentru masaj, aromoterapie, cromoterapie meloterapie alaturi de baia asiatica cu plante aromatizate sau petale de flori, sauna umeda.

Vila este dotata cu cablu TV si separat antena satelit, internet, DVD, iar fiecare camera are dotari pentru muzica ambientala.

Vinoteca sta la dispozitie cu soiurile romanesti renumite "pour les connaiseures" iar locul de joaca pentru copii ii asteapta cu drag pe cei mici.

Zona de totala relaxare cuprinde terasa descoperita cu paturi si sezlonguri, terasa acoperita cu masa pentru 12 persoane si gradina cu pomi fructiferi si flori, deasemeni cu loc pentru meditatie sau liniste
Pretul de inchiriere este de 200 Euro / zi in mod normal, sau 250 Euro / zi in weekenduri si sarbatori.

Pentru inchirierea pe termen mai lung se ofera preturi avantajoase (negociabile).

Vila se poate inchiria de catre persoane fizice sau juridice pe termen scurt, mediu sau lung (3, 6, 12 luni) sau partial, de exemplu 4 weekenduri intr-o luna, sau la alegerea
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Cetatea de la Breaza

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje